Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Νίκη με πεντάρα

  Σε άλλη μια νίκη προχώρησε ο Α.Ο.Φ. στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Αγ. Κυριακή.Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε δεν άφηνε πολλά περιθώρια ομαλής διεξαγωγής του αγώνα αλλά τα θεμέλια για μια ακόμα νίκη μπήκαν νωρίς και έτσι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Φ. κατάφεραν να φύγουν με το καθαρό 5-0 από την έδρα της Αγ. Κυριακής.Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό τόσου του Πέτρου Ζώη όσου και του Δημήτριου Ζαχαράκη που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα.Επίσης οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Φ. φορούσαν και μαύρα περιβραχιόνια προς τιμήν του Δημήτρη Ζαχαράκη μιας και είχε ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα της Φανερωμένης.
  Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Α.Ο.Φ. ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο στο 1ο ημίχρονο μιας και είχε μαζί του τον άνεμο με αποτέλεσμα να πάρει ένα καλό προβάδισμα.Ο Α.Ο.Φ. προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλαστάρα στο `20 και εφτά λεπτά αργότερα ο Α.Ο.Φ. έκανε το 2-0 ύστερα από σύγχυση που επικράτησε στην εστία του Κρομμύδα ο Γάλλος επωφελήθηκε από τις κόντρες και με τακουνάκι διπλασίασε τα τέρματα της Φανερωμένης.Στο `31 ο Λάμπας με το ίδιο ακριβώς τρόπο έκανε το 3-0 σκορ και διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου.
   Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αγ. Κυριακή προσπάθησε να εκμεταλευθεί το άνεμο που αλλά η αμυντική γραμμή του Α.Ο.Φ. κατάφερε να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς της Αγ. Κυριακής με αποτέλεσμα ο ρόλος του Μαγγάτου να μοιάζει με κομπάρσου.Στο `65 μετά από αντεπίθεση του Α.Ο.Φ. ο Αχ. Κλιάφας βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κρομμύδα έσπασε την μπάλα στον Γάλλο που ερχόταν για βοήθεια και ήρθε το 4-0.Δέκα λεπτά μετά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Τασούλα να αλλάζει το παιχνίδι με μεγάλη μπαλιά στο Πάτσο αυτός με την σειρά του τροφοδότησε τον Τσιώλη και ο τελευταίος με δυνατό κάθετο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κρομμύδα και έκανε το 5-0.
   Έτσι με αυτήν την νίκη ο Α.Ο.Φ. παρέμεινε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και συνεχίζει την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

 Οι συνθέσεις των ομάδων :
Αγ. Κυριακή : Κρομμύδας , Πάλλας Α. , Παπαγεωργίου (`45 Βασιλάκος), Μπαλτόπουλος , Ξάφος (`67 Χιώτης Ν.), Σαπουνάς , Πάλλας Ε. ,Τεντολούρης , Ακρίβος , Χιώτης Σ. , Μπακρατσάς (`70 Ντίμας)
Α.Ο.Φανερωμένης : Μαγγάτος , Τσίγκας , Κλιάφας Π. , Πάτσος , Πάτρας , Τασούλας Β. ,Κλιάφας Γ. , Γάλλος (`70 Δημουλάς) , Λάμπας (`60 Τζίανης ) , Κλιάφας Αχ. (`68 Τσιώλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου